Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrumda Orman Yangını, Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Son Dakika : .ve büyüyerek geniş bir alan yayılan makilik yangını an itibari ile hâlâ kontrol altına alınamadı.

Bodrumda Orman Yangını, Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Son Dakika : .ve büyüyerek geniş bir alan yayılan makilik yangını an itibari ile hâlâ kontrol altına alınamadı.. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında 1 dönümlük alanın zarar gördüğü öğrenildi. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Mumcular mahallesi eski bodrum yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Yangını çıkış nedenin henüz belirlenemediği bildirildi. Muğla valisi esengül civelek, bodrum 'da çıkan orman yangınının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü söyledi. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Bodrum'un mumcular mahallesi'nde, saat 16.00 sıralarında orman yangın çıktı. Bodrum akyarlar'daki orman yangınında şimdiye 200 hektardan fazla ağaçlık alan küle döndü.

Bodrum'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Bodrum'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı from www.dikgazete.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Mumcular mahallesi eski bodrum yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı ortakent beldesinde makilik alanda çıkan yangın, konacık beldesine sıçradı.ortakent beldesinde bulunan aquapark yakınlarında makilik alanda henüz belirlenemeyen bir. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Etiketler bodrum orman yangını muğla. Muğla valisi esengül civelek, bodrum 'da çıkan orman yangınının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü söyledi. 16.07.2019 16:27 | son güncelleme:

Yangına 3 helikopter, milas orman i̇şletme müdürlüğüne ait 6 arazöz ve 25 orman işçisiyle müdahale edildi.

Mumcular mahallesi eski bodrum yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. 16.07.2019 16:27 | son güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Vatandaşlar daha sonra yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Muğla valisi esengül civelek, bodrum 'da çıkan orman yangınının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü söyledi. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan sürüyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Bodrum akyarlar'daki orman yangınında şimdiye 200 hektardan fazla ağaçlık alan küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bölgeye sevk edilen 2 helikopter, 10 arazöz ve çok sayıda orman işçisiyle, rüzgarın etkisiyle yayılan yangına müdahale ediliyor. Yangında 1 dönümlük alanın zarar gördüğü öğrenildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Mumcular mahallesi eski bodrum yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı.

Bodrum'da orman yangını sonrası kömür karasına dönen ...
Bodrum'da orman yangını sonrası kömür karasına dönen ... from foto.sondakika.com
© ntv tarafından sağlanmıştır bodrum'da orman yangını. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan sürüyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınında 3 hektar alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı ortakent beldesinde makilik alanda çıkan yangın, konacık beldesine sıçradı.ortakent beldesinde bulunan aquapark yakınlarında makilik alanda henüz belirlenemeyen bir.

Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı.

Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Vatandaşlar daha sonra yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. 04.07.2018 22:08 | son güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat ve marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Etiketler bodrum orman yangını muğla. Muğla valisi esengül civelek, bodrum 'da çıkan orman yangınının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü söyledi. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı.

+ muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 16.07.2019 16:27 | son güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı ortakent beldesinde makilik alanda çıkan yangın, konacık beldesine sıçradı.ortakent beldesinde bulunan aquapark yakınlarında makilik alanda henüz belirlenemeyen bir. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı.

Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Haber
Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Haber from foto.haberler.com
Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı turgutreis'te makilik alanda yangın çıktı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınında 3 hektar alan zarar gördü. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına 3 helikopter, milas orman i̇şletme müdürlüğüne ait 6 arazöz ve 25 orman işçisiyle müdahale edildi.

Yangına 3 helikopter, milas orman i̇şletme müdürlüğüne ait 6 arazöz ve 25 orman işçisiyle müdahale edildi.

Vatandaşlar daha sonra yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Bölgeye sevk edilen 2 helikopter, 10 arazöz ve çok sayıda orman işçisiyle, rüzgarın etkisiyle yayılan yangına müdahale ediliyor. Yangını çıkış nedenin henüz belirlenemediği bildirildi. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. + muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 04.07.2018 22:08 | son güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi ile kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın yüzlerce çam ağacını kül etti. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

16072019 16:27 | son güncelleme: bodrumda yangın. Bodrum'un mumcular mahallesi'nde, saat 16.00 sıralarında orman yangın çıktı.